Over ons

Wie is VoiceKing

VoiceKing is ontstaan door een samenwerking tussen verschillende partijen met  jarenlange ervaring en knowhow op het vlak van zakelijke telecommunicatie. Experten in telecom, zakelijk internet en moderne technologieën. 

Aanbod

VoiceKing biedt eigen mobiele telefonie als MVNO van het Proximus netwerk, internetconnectiviteit en vaste telefonie oplossingen. VoiceKing biedt zowel lokale telefooncentrales als online (hosted) telefonieoplossingen en  vaste providerdiensten, zoals SIP-kanalen en belminuten. 

VoiceKing

Missie & visie

Koning van de telefonie, de referentie op het vlak van zakelijke telefonie & communicatie-oplossingen, rekening houdend met uw bedrijf, sector en toekomstplannen. Kortom: een telefonie oplossing voor uw koninkrijk.

VoiceKing gebruikt zijn jarenlange ervaring om eigen en bestaande oplossingen en technologieën aan elkaar te koppelen op maat van uw bedrijf. Kernwoorden of focuspunten daarbij zijn: flexibiliteit, transparantie, schaalbaarheid, kost-efficiëntie en future-proof oplossingen

Operationeel

Door te kiezen voor VoiceKing haalt u een full-service team in huis. Onze technische medewerkers staan van begin tot einde in voor de oplevering, installatie, configuratie, support en service van uw oplossing