Ons team

VoiceKing team

Nathan Kestier

De best mogelijke oplossing voor elke klant is wat ik iedere dag naar streef. Wij zijn de vertalers tussen IT gibberish en de gewone werkmens. Duidelijke communicatie en snelle support mag je van VoiceKing verwachten.

Yuran Loones

Als Technical VoIP Wizard bij VoiceKing, ben ik vastbesloten om de beste oplossingen te bieden aan onze klanten. Samen met mijn collega's zorg ik voor snelle ondersteuning. Elke uitdaging zie ik als een kans om te groeien en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen.

Veerle Coudeville

Als business developer binnen VoiceKing ben ik verantwoordelijk voor de verdere groei van het bedrijf. Nieuwe partnerships en optimalisatie van bestaande en toekomstige processen maken mijn dagen compleet!

Yochine Candry

Als lid van de support is de dag voor mij geslaagd als ik de klanten heb kunnen helpen met problemen en of vragen. - The only way to do great work, is to love what you do -. Als ontspanning geniet ik er van om eens naar een concert en of festival te gaan.

Dieter Verkest

Waar ik vroeger door weer en wind in de bouw werkte, trotseer ik op vandaag troubleshooting in netwerken en klim ik over bureau’s om de telefonie naar de klant zijn wens te installeren. Alsof dit nog niet voldoende was, geef ik ook support aan al onze bestaande klanten voor problemen of aanpassingen.

Michael Soetens

Als mede-oprichter zet ik mij 100% in om onze medewerkers en productportfolio up to date te houden van de nieuwste trends en wijzigingen in telecomlandschap. En als het even kan, voor mij graag een pintje of een paar balletjes slaan op de golf!

Bart Callewaert

Als mede-oprichter van VoiceKing gebruik ik mijn 25 jaar telecom ervaring graag om de optimale oplossingen aan de klanten te kunnen aanbieden.

Sarah Vanmechelen

Als lid van het support team, is elke dag een nieuwe uitdaging om de mensen te helpen. Mijn energie haal ik uit ons team en de variatie binnen ons werk. In mijn vrije tijd ben ik altijd te vinden voor wat sport, met achteraf een frisse cocktail met de vriendinnen!

Branco Beauprez

Met een glimlach en vriendelijk woord sta ik altijd klaar om te helpen waar nodig. Elke dag is een nieuwe uitdaging bij Voiceking, en ik zou het niet anders willen! Zowel bij de voorbereiding, oplevering als nazorg zorg ik dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

Lucas Van Keer

Als technieker bij VoiceKing sta ik elke dag voor een nieuwe uitdaging. Waar ik de ene dag klanten in nood help via onze supportdienst, zal ik de andere dag een kwalitatieve telefooncentrale opleveren. Bij VoiceKing hechten we veel belang aan duidelijke en vlotte communicatie en hebben we oog voor elk detail, wat zorgt voor een efficiënte werking!

JSM Communications - Charlotte Soetens

Charlotte Soetens

Als lid van het team ontferm ik me graag over de cijfers. Ik zorg ervoor dat de facturen correct opgemaakt worden en zorg bij een dubbele betaling voor een snelle terugbetaling! Ik hou van sporten, een boek lezen en genieten van tijd met mijn gezin!

Kimberly L'Oeuille

Als supportmedewerkster hou ik van het dagelijks contact met onze klanten. Daarnaast is elk dossier ook anders, wat zorgt voor veel variatie in mijn werk. Dankzij de toffe werksfeer met de collega’s, kom ik elke dag met een big smile naar kantoor!