Ons team

VoiceKing team

Nathan Kestier

De best mogelijke oplossing voor elke klant is wat ik iedere dag naar streef. Wij zijn de vertalers tussen IT gibberish en de gewone werkmens. Duidelijke communicatie en snelle support mag je van VoiceKing verwachten.

Veerle Coudeville

Als business developer binnen VoiceKing ben ik verantwoordelijk voor de verdere groei van het bedrijf. Nieuwe partnerships en optimalisatie van bestaande en toekomstige processen maken mijn dagen compleet!

Sarah Vanmechelen

Als lid van het support team, is elke dag een nieuwe uitdaging om de mensen te helpen. Mijn energie haal ik uit ons team en de variatie binnen ons werk. In mijn vrije tijd ben ik altijd te vinden voor wat sport, met achteraf een frisse cocktail met de vriendinnen!

Dieter Verkest

Waar ik vroeger door weer en wind in de bouw werkte, trotseer ik op vandaag troubleshooting in netwerken en klim ik over bureau’s om de telefonie naar de klant zijn wens te installeren. Alsof dit nog niet voldoende was, geef ik ook support aan al onze bestaande klanten voor problemen of aanpassingen.

Michael Soetens

Als mede-oprichter zet ik mij 100% in om onze medewerkers en productportfolio up to date te houden van de nieuwste trends en wijzigingen in telecomlandschap. En als het even kan, voor mij graag een pintje of een paar balletjes slaan op de golf!

Bart Callewaert

Als mede-oprichter van VoiceKing gebruik ik mijn 25 jaar telecom ervaring graag om de optimale oplossingen aan de klanten te kunnen aanbieden.

Branco Beauprez

Met een glimlach en vriendelijk woord sta ik altijd klaar om te helpen waar nodig. Elke dag is een nieuwe uitdaging bij Voiceking, en ik zou het niet anders willen! Zowel bij de voorbereiding, oplevering als nazorg zorg ik dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

JSM Communications - Charlotte Soetens

Charlotte Soetens

Als lid van het team ontferm ik me graag over de cijfers. Ik zorg ervoor dat de facturen correct opgemaakt worden en zorg bij een dubbele betaling voor een snelle terugbetaling! Ik hou van sporten, een boek lezen en genieten van tijd met mijn gezin!

Kimberly L'Oeuille

Als supportmedewerkster hou ik van het dagelijks contact met onze klanten. Daarnaast is elk dossier ook anders, wat zorgt voor veel variatie in mijn werk. Dankzij de toffe werksfeer met de collega’s, kom ik elke dag met een big smile naar kantoor!